Stilingi vestuviniai bateliai jau Lietuvoje

Tekstas publikuotas Vestuvės.lt žurnale
NUOTRAUKOSE – „JADE bridal“ vestuviniai bateliai
TEKSTAS – MAŽENOS GIEDRYTĖS

Tobulų batelių paieška nuotakai prieš vestuves dažnai tampa tikru išbandymu. Kur rasti tokius, kad būtų dailūs, madingi, o svarbiausia, patogūs ir tiktų būtent prie nuotakos stiliaus? Tiesa, kad Lietuvoje siūlomas vestuvinės avalynės pasirinkimas yra menkas. Tačiau nuo šiol nuotakos gali džiaugtis išskirtine naujiena – šiuolaikiškų „JADE bridal“ vestuvinių batelių jau galima įsigyti Kaune, vestuvių mados studijoje DIVA.

bateliai

Vestuvių mados studijos DIVA bendra savininkė Agnė Martinkėnė pripažįsta pastebėjusi, kokį galvos skausmą nuotakoms kelia batelių paieškos. Pasak jos, per pastaruosius keletą metų beveik kiekviena mergina, atėjusi į studiją matuotis suknelių, teiraudavosi, kur įsigyti vestuvinių batelių. Nereta guosdavosi, kaip sunku rasti kažką įdomesnio, stilingo, išskirtinio nei įprasti proginiai kūno spalvos aukštakulniai. „Nuoširdžiai stengdavausi patarti nuotakoms, bet, be keleto parduotuvių, kuriose galima rasti tiesiog šviesių batelių nebuvo ką rekomenduoti. Supratau, jog paklausa tikrai didžiulė, o pasiūla, deja, itin maža. Nuotakos priverstos vestuvinių ar į juos panašių batelių ieškoti per keletą miestų, daugybę parduotuvių. Todėl man kurį laiką kirbėjo mintis, kaip būtų puiku vienoje vietoje, salone kartu su suknelėmis, pasiūlyti ir šiuolaikiškų, stilingų vestuvinių batelių. Galiausiai vieną dieną netikėtai interneto platybėse aptikau „JADE bridal“ kolekciją, kuri mane iškart sužavėjo“, – pasakojo A. Martinkėnė, tapusi šio prekės ženklo oficialia atstove Lietuvoje.

„JADE BRIDAL“ STEBINA NE TIK MODELIŲ ĮVAIROVE

Suklaidintos minties, kad kojų iš po ilgos suknelės nesimatys, nuotakos dažnai neįvertina tinkamų batelių pasirinkimo svarbos. Priklausomai nuo modelio, šokio ar fotosesijos metu pastebimas batelis gali pagerinti arba sugadinti įvaizdį. Prisiminkime ir tai, kad šie bateliai puoš jūsų kojas beveik ištisą dieną, todėl ypač svarbu parinkti tinkamą kulniuko aukštį, avalynės medžiagą bei modelį. „JADE bridal“ kolekcija pasižymi tuo, kad stilingas dizainas puikiai dera su komfortu ir patogumu. Plati kulniukų aukščių įvairovė, aukštos kokybės medžiagos bei itin patogūs modeliai leis surasti tinkamiausiąsprendimą. Šie bateliai sukurti išskirtinai nuotakoms, todėl joms nebereikia ieškoti kompromiso tarp stiliaus ir patogumo.

PLATI ATSPALVIŲ PALETĖ

Šiuolaikinė moteris vertina ne tik kokybę, bet ir išskirtinumą. Nuotakos įvaizdyje dažnai pabrėžiamas jos individualumas, stilingi bateliai – puikiausias to pavyzdys. Smagu, kai nereikia jaudintis, kad tokia pat avalyne pasipuoš daugybė kitų nuotakų, o gal net ir svečių. „JADE bridal“ vestuvinių batelių kolekcija pristatoma du kartus per metus, tad kaskart rasite pasaulines mados tendencijas atitinkančius modelius, kurių asortimentą papildo nuostabi spalvų paletė. Kiekvienas modelis turi nuo 4 iki 10 skirtingų atspalvių, o batelių pasirinkimas tinka tiek klasikinio įvaizdžio gerbėjoms, tiek vertinančioms išskirtinį dizainą.

KAIP IŠSIRINKTI

Prie lengvų, plevėsuojančių suknelių tinka basutės arba atviro tipo bateliai. Klasikinio modelio aukštakulniai derinami prie sunkesnio audinio suknelių. Svarbu atkreipti dėmesį į spalvas. Patartina rinktis vienodo tono arba vienu, dviem tonais už suknelę tamsesnius batelius. Norint sukurti išskirtinį įvaizdį, verta pagalvoti apie madingus sidabrinius, auksinius ar vario spalvos aukštakulnius. Svarbu įvertinti ir aplinką, kurioje vyks ceremonija, fotosesija bei šventė. Paplūdimys ar ežero krantas –puiki erdvė puoštis storo kulno basutėmis arba lygiapadžiais bateliais, kurie nevaržomai leis mėgautis šokiais linksmybių sūkuryje.

Svarbu atminti, kad nuotakos laikysena su 6–10 cm aukštakulniais visuomet atrodys grakštesnė. Todėl lygiapadžius ar žemesnio kulno batelius rinkitės tokiu atveju: jei niekada neavite aukštakulnių, nenorite būti aukštesnė už jaunikį arba tiesiog dėl patogumo, kai to reikalauja šventės vieta (smėlio paplūdimys, pieva ir pan.) ar kitos aplinkybės.

Shop now

You can use this element to add a quote, content...